|
|
#226 |
|
Novi korisnik
Spol: Muški
Datum pristupanja: 9.4.2010
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
![]() |
Pozdrav svima na mom prvom postu a odmah i pitanje...
Naime, imao sam sličnu situaciju s malim i povraćanjem (6-7 puta dnevno) i učestalim stolicama i dajući mu MMS nakon minute bi povratio..Da li je to bilo zbog količine tekućine ili samog MMS-a ne znam.. Pitanje, da li se nešto MMS-a uspije 'uhvatiti' u tom kratkom razdoblju ili je tim povraćanjem i MMS 'izašao' van tijela? Ne znam dal je u pitanju bio rota ili neki drugi crijevni virus al' bilo je gadno dva dana, treći dan je bio kao da se ništa nije dogodilo... |
|
|
|
|
|
#227 |
|
Iskusni korisnik
|
Ne znam, mislim da vecina MMSa ode van zbog povracanja, ali valjda nesto ipak ostane? No, koliko sam shvatio, on nije povracao zbog herxheimera, gadenja prema MMSu, vec zbog toga neceg sto je imao?
|
|
|
#228 |
|
Novi korisnik
![]() |
Točno, nešto ga je ulovilo i vjerojatno je to u najvišoj mjeri i uzrokovalo povraćanje...ono što mene zanima je dal se MMS trenutno 'aktivira' ulaskom u tijelo pa s time i nešto ostane dok se 'ostatak' ubrzo izbaci van ( u tom slućaju moguće je da je i MMS manjim dijelom zaslužan za povraćanje) ili mu treba nešto duže za aktivaciju (u tom bi slućaju bio samo virus zaslužan za povraćanje)?
|
|
|
|
|
|
#229 |
|
Banniran
Datum pristupanja: 24.11.2009
Groans: 14
Groaned at 4 Times in 4 Posts
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pozdrav mati, dobrodošao!
Ako pogledaš moju tabelu, vidjet ćeš da je moje dijete povraćalo zelenu sluz. To se desilo minutu-dvije nakon pijenja MMS-a i ta zelena boja bila je toliko jarke, žive boje da je to bilo stvarno čudno za vidjeti. Ja mislim da je MMS u tom trenutku oksidirao virus u želucu i da je tijelo reagiralo tako da te, sada toksine, izbaci povraćanjem. Humble govori da je povraćanje dobro jer na taj način tijelo se oslobađa toksina. A da su toksini bili pitanju, temeljim na tome što je MMS oksidirao viruse a nusprodukt te reakcije su upravo toksini. Sjetimo se samo kako reagiramo kad pojedemo pokvarenu hranu. Ili povraćanjem ili proljevom (ili oboje). Na taj način izbacujemo toksine koje smo unijeli pokvarenom hranom. Ako se složimo oko ovoga, onda je za pretpostaviti da nakon povraćanja je ostala zanemariva količina MMS-a u želucu jer je oksidirao viruse a ostatak MMS-a je bio izbačen povraćanjem. |
|
|
|
|
|
#230 |
|
Iskusni korisnik
|
Ja bih tu samo dodao da MMS odmah pocne ubijati to sto jeste u zelucu, da nesto sigurno i ostane i nakon povracanja (ne moze bas sve izbaciti van iz zeluca), ali je svakako nesto izbaceno. Tesko je odrediti koliko se tocno MMSa uspjelo zadrzati.
Sam sam povracao nekoliko puta zbog gadenja, cim sam popio, odmah sam povratio, ali sam tada vec bio na teskom herxheimeru, pa je mene ustvari na povracanje natjeralo gadenje na okus i miris MMSa. A sto se tice pokvarene hrane, tj. trovanja pokvarenom hranom, u tom slucaju MMS djeluje izuzetno brzo, posto su bakterije u zelucu i prakticno u roku od nekoliko minuta se moze osjetiti olaksanje. Kod bilo kakvih zelucanih bolova uzrokovanih pokvarenom hranom bi MMS bio odlicna prva stvar koju treba uzeti i vidjeti da ce pomoci. Jednom sam imao trovanje hranom, polako mi je postajalo sve gore i gore, pocelo je kruljiti, boliti, a cim sam uzeo MMS osjetilo se da ide na bolje. Vec nakon 5 minuta je bol prestala, a nakon 15 minuta je sve bilo u redu. U pitanju je bila neka pokvarena pasteta, bilo mi je zao baciti ju.
|
|
|
#231 | |
|
Novi korisnik
![]() |
Citat:
Dok je ostatak obitelji ležao 'pokošen' ja sam, uzimajući 2-3 puta dnevno MMS ostao netaknut i tako 3 dana...četvrti dan nisam ništa uzeo jer se situacija smirila, mo peti dan 'početka' osjećao sam se katastrofalno..kroz dan sve gore, svaka koščica me boljela,malo vruće malo hladno dok me žena nije natjerala da izmjerim temperaturu navečer..kad sam ugledao 37,5 'šok' bi bila premala riječ jer u zadnjih 10-15 godina nisam nikad imao povišenu temperaturu, samo sam se nasmijao i prisilio sam sebe da maznem jednu turu od 6 kapi (nisam to učinio prije tijekom dana jer sam imao osjećaj da će istog trenutka sve izletit iz mene van)...na moje iznenađenje nije bilo nikakve mučnine i za sat vremena nestalo je bolova i hladnoće i temp. je bila opet ok 36,2..sutradan ujutro - ko novi! E sad...mene zanima jedno: Da li je bolje uzimati MMS konstantno, svaki dan po nekoliko puta, pa da se niti ne osjeti blizina virusa ili tek onda kad te nešto uhvati, jer vidim po sebi, ako se napravi pauza od samo jednog dana 'nešto' će se vratiti... |
|
|
|
|
|
|
#232 |
|
Banniran
...Što nas vodi dalje u raspravu. Ako određena količina MMS-a ode dalje iz želuca u krv, dalje će se prenositi u crvenim krvnim stanicama i oksidirati što već treba. Ali sa sljedećim uzimanjem MMS-a, ako u želucu ima malo toga za oksidirati, većina će opet putem krvi prenositi se dalje po tijelu i cijela stvar se ponavlja. MMS će ili nešto oksidirati u tijelu ili će se raspasti.
|
|
|
|
|
|
#233 |
|
Novi korisnik
![]() |
Oprostite na 'dosadnosti' al imam još jedno pitanje...
Pretpostavimo da jedna osoba pije MMS, ode van i u društvu se nalazi druga osoba koja je nosioc određenog virusa... Da li je moguće da osoba koja pije MMS 'ulovi' taj virus tj. postane nosioc a da ona to sama i ne osjeti dok konzumira MMS,dođe doma i zarazi ostatak ukućana?? |
|
|
|
|
|
#234 | |
|
Banniran
Citat:
Kad je mom djetetu dijagnosticiran Rota virus pedijatrica mi je rekla da ću se i ja razboljeti. Ja tih sljedećih dana nisam uzimao MMS ali nisam se ni razbolio. Pedijatrica se tome začudila ali ja to objašnjavam time što virus nije niti imao tolike prilike biti prenešen jer sam odmah nakon dijagnoze (sljedeće jutro) djetetu počeo davati MMS pa niti nije bilo prilike da se razvije klinička slika kod djeteta jer sljedećeg dana moje dijete je praktički bilo zdravo (ali još uvijek iscrpljeno od bolesti i nejedenja). Ah, da, pedijatrica je rekla da očekujem da bolest traje minimalno 7 do 10 dana. Mailao sam joj fotku svog djeteta kako se treći dan vozi na biciklu
|
|
|
|
|
|
|
#235 | |
|
Novi korisnik
![]() |
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#236 | |
|
Banniran
Citat:
Ali zašto ne bismo teoretizirali dalje? ![]() Da se osoba zarazi, treba zeti u obzir virulentnost određenog virusa. Npr. ako se virus prenosi kapljično, lako će se prenijeti kod ukućana. Ali ako osoba koristi MMS, virus će biti eliminiran iz tijela jer se nije stigao razmnožiti pa će ga i mala količina MMS-a uspješno spriječiti u tome. MMS uništava viruse na način da im onemogućuje replikaciju RNA a pritom je najučinkovitiji ako se primjenjuje terapija tako da se uzima svakih sat vremena. Opet, neće to biti ni nužno ako virus nije izrazito virulentan i ovisiti će o tome koliko brzo će se MMS primijeniti nakon zaraze. Ukratko: šanse su ravne nuli tj. ravne kakve ima glineni golub.
|
|
|
|
|
|
|
#237 | |
|
Banniran
Citat:
Moguće je da si ti bio zaražen u isto vrijeme kad i ostatak tvoje obitelji ali si prvih 2-3 dana uzimao MMS što je sprečavalo virus da se razmnoži. Četvrti dan nisi uzeo MMS i virus se razmnožio. |
|
|
|
|
|
|
#238 |
|
Novi korisnik
![]() |
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to mati For This Useful Post: |
|
|
#239 |
|
Novi korisnik
![]() |
Eto ti PP sinke pa će sad sve bit jasno...
![]()
|
|
|
|
|
|
#240 | |
|
Banniran
Citat:
- virulentnost - trenutak kad se MMS počne uzimati - konstanta uzimanja |
|
|
|
|
|
|
#241 | |
|
Iskusni korisnik
|
Citat:
Moje je iskustvo sljedece: Svatko moze imati virus (i osoba koja uzima MMS, naravno), samo je problem koliko se virus stigao razmahati unutar tijela. Bolestan covjek ima u sebi previse virusa da bi normalno funkcionirao. Obicno virusi izbacuju toksine i mi se osjecamo bolesni zbog tih toksina (koji su raznorazne kemikalije koje mogu na raznorazne nacine utjecati na nas organizam, ne samo fizicki, vec cak i psihicki, to je objasnjenje zasto neke "psihicke" bolesti prestaju uzimanjem MMSa), ali tek kada tih toksina u nasem tijelu ima previse da se mi mozemo nositi s time. To je isto tako i s herxheimerom. Kada ubijemo odvise patogena, njihovi lesevi tada postaju otpad, toksini koje trebamo izbaciti. I kada tog otpada (leseva patogena) ima previse, mi se osjecamo lose, bolesno, muka nam je, jednostavno, imamo herxheimera. Dakle, ti si imao virus koji si ubijao, uz pomoc MMSa si kontrolirao njegovo brojno stanje na dovoljno niskom nivou da nemas vanjske simptome bolesti, ali si ga i dalje imao na samom rubu. Taj dan kada nisi uzimao MMS, on je dobio priliku, "razmahao" se po tebi, bilo ga je dovoljno puno da te otpaci njegovom metabolizma (toksini koje ispusta u tebe) otruju dovoljno da osjetis simptome bolesti. I tada je tvoje tijelo pocelo dizati tvoju temperaturu, a i osjetio si se bolesnim. Kada si uzeo jos MMSa, ti si skresao te viruse dovoljno da padne kolicina toksina u tebi i poceo si se osjecati bolje. Istovremeno moras znati da je i tvoj imunitet radio na virusu, pa ga je i on poceo ubijati i ubrzo si se rijesio virusa. Sto se tice price da li netko tko uzima MMS moze dobiti virus, moze. Bilo sto mozes dobiti, pitanje je samo da li ces ga imati u dovoljno virulentnoj kolicini da bi bio zarazan za druge. To pak ovisi o virusu, jer kod nekih virusa mozes biti zarazan kada pokazujes simptome bolesti, a kod nekih i kada ne pokazujes simptome bolesti. Ovisi. Uzimanje MMSa je ustvari samo pomoc tvojem imunitetu da se puno brze i bolje nosi s patogenima. Ali nikako da ih on trenutacno ubija, to je jednostavno jedna borba. Sto imas u sebi vise klor dioksida, to ce biti manje patogena. Ono sto je Sinke spomenuo, Humble preporuca da se 1x dnevno, ali zato 2x tjedno uzima doza od 4-6 kapi za odrzavanje cistoce u slucaju mladih i inace zdravih osoba. Starije i bolestima sklonije osobe bi to trebale raditi svaki dan. Uzimanjem MMSa svaki dan se ubijaju upravo razni patogeni s kojima svaki dan stupamo u kontakt. I tada se oni jos uvijek nisu toliko razmnozili da mi osjecamo ikakve posljedice bolest s jedne strane, a posto uzimamo MMS, to u vecini slucajeva sprijecava da se razbolimo. Ja uzimam svaki dan, prije sam se razboljevao svakih cca 2-3 mjeseca jedanput i imao sam herxheimera 2 dana, sto je bilo dovoljno da se oslobodim toga sto sam imao. Sada sam poceo uzimati MMS2, zadnji put sam nesto imao 20.11, od tada nisam nista dobio, a MMS2 sam poceo uzimati nesto kasnije. Da li je MMS2 nesto efikasniji ubojica patogena, ili sam ja pak bio u sigurnom prostoru, ili je moj imunitet sam od sebe dodatno osnazen, tesko je reci, ali eto, statistika je takva kakva je.
|
|
| The Following User Says Thank You to Alan_SP For This Useful Post: |
|
|
#242 | |
|
Zastitnica nemocnih
![]() Spol: Ženski
Datum pristupanja: 5.2.2010
Groans: 34
Groaned at 44 Times in 43 Posts
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
Za kratko vrijeme pocet ce gubiti nesto od svojih osobina, tako da ce, ili izgubiti moc replikacije, ili jednostavno biti istopljen.
|
|
|
|
#243 |
|
Mladi korisnik
Datum pristupanja: 11.2.2010
![]() ![]() |
Nabavio sam i ja MMS 2 pa me zanima kako ga uzimas. Prije jela ili poslije jela,ili nema veze kad?
Koliko sam razumio dvije case vode prije i jednu casu poslije tablete? Budem probao sa tim tjedan-dva,pa onda na ciscenje jetre,jer kapljice mi se zgadile.
|
|
|
|
|
|
#244 |
|
Iskusni korisnik
|
I meni su se zgadile.
Ali da moram, da nesto dobijem, kombinirao bih MMS2 i MMS, pogotovo da je zivot u pitanju. Ali da, stvarno se to covjeku zgadi...E sad, da ti odgovorim. Nastojim i MMS2 uzimati sto odvojenije od hrane, sto znaci da radim pauzu od bar 3h (nekada kada to ne stignem napraviti jednostavno preskocim uzimanje MMS2, za sada nemam problema, citaj nekih oboljenja, s time sam se vec pohvalio). Kapsulu popijem s 2 case vode (cca 0.5L), a pripremim si jos jednu casu (obicno sam tada ovdje na forumu i pisem, da se ne moram ustati, sto ces, ljenost ). Nekada, nisam dokucio kada i zasto mi se prilicno digne kiselina (o tome sam pricao na temi o MMS2), bas osjetim tezinu u zelucu, kao da mi je kamen. Tada pijem tu trecu casu i to pomogne, makne tu tezinu. A nekada imam dojam da niti ne moram popiti te dvije case. U svakom slucaju, nema gadenja, sve je za sada ok i nisam vidio jos nikakve probleme.
|
|
|
#245 | |
|
Novopridošlica
Datum pristupanja: 6.4.2010
![]() |
Citat:
hmm... neznam bas da ce biti "ulovljen" jer mms bude u tijelu oko 2 sata, ako u tih 2 sata ne dodje virus, postoji mogucnost da se taj virus razvije i napadne covijeka, ukoliko je prijelazan onda postoji mogucnost da se i bliznji zaraze, ali opet uzmes mms i opet si zdrav..hehe Kako ja kazem skepticima mms-a: Budi glup i zdrav ili budi pametan i bolestan. Ovo je za sve one koji nevjeruju u mms.. btw ovaj tjedan mi stize naclo2 i jedva cekam da ga probam |
|
|
|
|
|
|
#246 |
|
Novopridošlica
![]() |
mjesavinu off course
|
|
|
|
|
|
#247 |
|
Novopridošlica
![]() |
Evo bas citam svoj horoskop na 24 sata....zamisli
Mogli biste na internetu pronaći sadržaj za kojim tragate dulje vrijeme ili se priključiti kakvoj forumskoj raspravi i tu naći zabavu za sebe. Nixon, je ti pijes mms 2 radi neke bolesti ili radi opcenitog ciscenja organizma.... i btw... dali vi sami izradjujete mms2 ili kupite gotovi proizvod |
|
|
|
|
|
#248 |
|
Iskusni korisnik
|
MMS2 je gotov proizvod, posto se radi o kalcijevom hipokloritu. Ne mozes to samo tak sam napraviti. Ali ja sam punim kapsule. Svaki put prije nego sto popijem si napunim kapsulu.
|
|
|
#249 |
|
Novopridošlica
Datum pristupanja: 15.4.2010
![]() |
Pozdrav svima!
Novi sam na forumu i na žalost nije me dovela radoznalost, nego potreba. Imam upalu korijena zuba i lice mi je propisno otečeno, iako 4 dana pijem kombinaciju antibiotika, specijalist sliježe ramenima i kaže stavljaj hladne obloge, a ja osjećam da su unutra bakterijske kupke i želim nešto poduzeti, a da nije skalpel. Dakle, zamolio bi dobre ljude da me upute na pm (nigdje nisam vidio postano) gdje se može kupiti mms (ili mms2 koji vidim da se spomine u zadnje vrijeme) u Zagrebu jer bi htio što prije početi s izbacivanjem ovih otrova iz sebe. Koji bi bio dobar pristup ovakvom stanju glede doziranja? Unaprijed zahvaljujem! |
|
|
|
|
|
#250 |
|
Iskusni korisnik
|
Pa, u ovom slucaju svakako da se uzima kao i inace, oralno uzimanje, ako je MMS u pitanju, poceti s jednom kapi svaki sat sto se moze duze u toku dana, pa povecavati do 3 kapi svaki sat, da se nema herxheimera. S time da se moze i u ustima drzati (posto je problem u ustima) prije nego sto se proguta, malo promuckati.
Sve je to kao i inace, sto bi bilo tko trebao raditi, treba se cistiti iznutra. Sjecam se jednog slucaja gdje je osoba govorila kako si s MMSom i buckanjem u ustima rijesi problem sa zubima, ali se on vrati vrlo brzo. A nije gutala MMS, zbog straha od mucnine. Jednostavno, pobila bi bakterije, viruse, sto god u ustima, ali su oni bili i dalje u tijelu i vracali su se. Treba se ocistiti potpuno, to je ipak najbolje. Ovo u ustima ocekujem da se relativno brzo rijesi, ali bas zato da se ne bi vracalo savjetujem da se ocistite do kraja.
|
![]() |
| Oznake |
| clo2, jim humble, klor dioksid, lijek za sve bolesti, mms, ubijanje patogena, zdravlje |
| Alati teme | |
| Način prikaza | |
|
|